Tule Anafylaksia ja pelko -verkkoluennon katsomoon toimistollemme

12.2.2024

14.2.2024 klo 18 yhdistys järjestää toimistollaan verkkoluennon katsomon, jonne olet tervetullut mukaan! Sinun ei tarvitse olla jäsen osallistuaksesi. Tilaisuus on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Luennon ohjelmassa:

  • Tervetuloa
  • Miten käsitellä anafylaksian herättämiä ajatuksia ja pelkoja? Sini-Sofia Savola, terveyspsykologian erikoispsykologi
  • Miten pärjään anafylaksiaan liittyvien pelkojen kanssa? – paneelikeskustelu. Mukana anafylaksialapsen äiti, anafylaksianuori ja aikuinen anafylaktikko.
  • Mitä tukea ja toimintaa on tarjolla anafylaksiaan liittyen? Anu Sauliala, verkkoasiantuntija, Allergia-, iho- ja astmaliitto
  • Loppusanat

Allergia-, iho- ja astmaliitto järjestää laadukkaita ja tiedontäyteisiä verkkoluentoja, anafylaksia ja pelko-teemainen luento ystävänpäivänä on yksi tämän vuoden monista verkkoluennoista. Me haluamme yhdistyksenä tuoda ihmisiä yhteen ja tavata ihmisiä ihan kasvotusten, siksi järjestämme mahdollisuuksien mukaan katsomotilaisuuksia näille luennoille.

Paikalla on myös allergianeuvojamme Auli, jolta voit kysyä mietityttäviä asioita. Kaikille osallistujille luvassa ystävänpäivän yllätyslahja.

Toimisto on osoitteessa Aleksanterinkatu 26 A, 4. krs, 15140 Lahti. Talossa on hissi. Alaovi on auki klo 18 saakka, sen jälkeen voit painaa summeria "4.krs toimistot".

Tervetuloa!