Lähde lehmuspolulle tutustumaan Happihyppelyyn

27.5.2024

Milloin?

Torstaina 6.6. klo 17 lähdetään yhdessä Happihyppely-hankkeen tiimoilta lehmuspolulle. Tule mukaan!

Kokoontumispaikkana on Mustankallion tunnelin keskustan puoleinen suu osoitteessa Rautellinraitti, Lahti.

Mikä ihmeen Happihyppely?

Happihyppely on Allergia-, Iho- ja Astmaliiton koordinoima liikuntahanke, joka tukee ja auttaa ikääntyneitä muutoksessa kohti liikunnallisempaa elämäntapaa.

Happihyppely-termi kuvaa luonnossa liikkumista, joka tarjoaa mahdollisuuden hengittää raitista ilmaa ja nauttia luonnon kauneudesta. Tämä yksinkertainen toiminta voi vaikuttaa myönteisesti mielialaan, stressin hallintaan ja kokonaisvaltaiseen terveyteen monin eri tavoin.

Tervetuloa liikkumaan yhdessä hankekoordinaattori, liikunta- ja luonto-ohjaaja Marin johdolla Lahteen Mustankallionpuiston portaiden kautta Lehmuspolulle. Matkaa taitamme pysähdellen pienille jumppatuokioille ja lopuksi nautiskelemme kahvit luonnon helmassa. Reitti ei sisällä lehmuspolun vaikeakulkuisimpia osuuksia.

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ja kaiken kuntoisille, kunhan jalka nousee portaiden verran! Sinun ei tarvitse olla jäsen osallistuaksesi tapahtumaan. Ota kaveri tai vaikka kolme mukaan ja innosta happihyppelemään naapurikin. Vaikka Happihyppely-hankkeen painotus on ikääntyneissä ovat aivan kaikki ikäryhmät tervetulleita liikkumaan, emme kysele syntymäaikaa!

Kokoontuminen tapahtuu Mustankallion tunnelin keskustan puoleisella suulla osoitteessa Rautellinraitti. Lähimmät parkkipaikat Tunnelipolku Paavolan urheilukentän laidalla (maksuton) tai kaupunginteatterin parkkipaikka, pääkirjaston takainen hiekkaparkkipaikka (maksullisia).

Ilmoittautuminen 2.6. mennessä tekstiviestillä 040-7091717 tai sähköpostilla lahden.allergia@gmail.com (kerro ilmoittautuessa nimesi ja mahd. ruoka-allergiasi).

Pukeudu säänmukaisesti, helteellä kaveriksi juomapullo, sateella sadetakki!